onsdag 9 mars 2011

Allra första inlägget!

Får väl börja med att önska dig välkommen till by Dee's blogg! Vi som ligger bakom denna är tjejkompisar och vi kommer skriva om vår väg till att öppna vår webshop, www.byDee.se, men även allmänt om mode, shopping och inredning.

Vi har båda ett brinnande intresse för skor och kläder, och har länge pratat om att öppna en skobutik. Sen nu för ca en månad sen så bestämde vi oss, rätt plötsligt och allt har gått väldigt snabbt. Snart är vi där, men än finns en hel del kvar att fixa innan vi kan öppna upp för alla shoppingsugna.

Målet är att vi ska kunna öppna senast 1:a maj.

by Dee är en ny webshop med skor, kläder och accessoarer. Vi hoppas att vi ska kunna locka tjejer som är trött på att ha samma saker som alla andra på sig, att hitta något lite mer unikt som man kan få vara lite ensam om.

Vi kommer försöka ligga på humana priser i nivå med dem större kedjorna. Antalet av varje plagg kommer variera men inga mängder för att just du ska få vara lite unik!

Följ oss gärna via Bloglovin, Twitter och på Facebook för att få uppdateringar på när shopen öppnas och givetvis på när sen nya plagg dyker upp! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar